ELVIS I KIRKEN


Med ELVIS I KIRKEN kan man opleve Elvis Presleys fantastiske musik og høre om hans tilknytning til kirken.

De største hits fra Elvis Presleys omfattende bagkatalog - fra ”Suspicious Minds” og ”Burning Love” over "Amzing Grace" og ”Cant' Help Falling In Love” – det hele nænsomt pakket ind i en gennemmusikalsk akustisk ramme og serveret med et glimt i øjet, der passer perfekt til kirkerummet.

Henrik ”Elvis” Busborg har to gange vundet det danske mesterskab i Elvis, og i 2012 løb han også med titlen som Skandinaviens bedste Elvis.

Med sig har han Torben Balle på bas og Søren Bøje på guitar.

JUL MED ELVIS I KIRKEN
Trioen kan også bookes i juleperioden - hvor numre som

"Blue Christmas", "Here Comes Santa Claus" og "If Everyday Was Like Christmas" vil kunne høres.

Koncerten varer 2 x 35 minutter

DUOLOG


Duolog er en musikalsk ”samtale” mellem trompetisten Torben Sminge og bassisten Jens Krøgholt. Emnerne er som fantasien - uden begrænsninger.

Der fortælles historier fra det virkelige liv, eventyr, hverdagsting, løgnehistorier, kærligheds historier. Fortællingerne kalder på smilet, hjerte rimer på smerte, måske også lidt praleri. Det hele ender som den gode historie. Godt på sin egen måde. Man får lidt med hjem, så man kan give denne samtale på toner sine egne ord.

Musikken er kondenseret til melodi og bas. To selvstændig og ligeværdige stemmer. Vi blander instrumenterne, trompet og kontrabas, med Flygelhorn, EWI, meldica, lommetrompet, Würlitzer, percussion, kalimba, lidt electronica, lidt sang og loops mm.

Kulisserne til DUOLOG er - udover egne kompositioner - dansk/svensk folketone, J.S.Bach, Østens Mysterier, højskolesangbogen, tango, salmer, samt fortolkninger af den store jazzsangbog og andre klassikere.

SMUKKE MØLLER - Kirkekoncert


SMUKKE MØLLER bliver af mange - med god grund - betragtet som landets bedst hyldestband for Kim Larsen og Gasolin. De lyder som den ægte vare...

I kirken spiller de bl.a. numre som "Tiktik" "Kvinde min", "Langebro", "Flyvere i Natten" og "Kringsat av fiender". 


Koncerten varer 1 x 60 minutter.

KIM SJØGREN


Kim Sjøgren behøver næppe den store introduktion. Når han spiller kirkekoncert blander han sin ekvilibrisme indenfor den klassiske musik med populærmusik og et godt grin.

Koncerten varer 1 x 70 minutter eller 2 x 35 minutter.