OM A-KOMPAGNIET


A-Kompagniet blev startet af Morten Kjærgaard 1. November 1997, som en konsulentvirksomhed indenfor musik og underholdning.


-Hvordan skruer man den perfekte fest sammen?

-Hvem kan underholde?

-Hvem kan være konferencier?

-Hvem kan spille op til dans?

-Hvad gør vi med lyd, lys og scene?

-Hvordan får jeg lavet de rigtige aftaler med alle parter?


Med flere års erfaring fra det odenseanske musik og koncertbureau Danartist, er det en række af de spørgsmål, som Morten siden har hjulpet hundredevis af kunder med at finde de rigtige løsninger til.


Foredrag med Christine Feldthaus eller Lotte Heise, underholdning med Kim Sjøgren, Sigurd Barrett eller Den Kummerlige Trio, eller koncert med Signe Svendsen eller Elvis Duo er er lille udsnit af alle de opgaver A-Kompagniet har løst.


Organisationen er i tidens løb udvidet med en management del, reklamebureauet FOTOgrafik, der løser opgaver indenfor foto, billedbehandling, logodesign, tekstskrivning, opsætning og tryk af cd'er m.v., DFP - Det Fynske Pladeselskab og det internationale pladeselskab DOMEGARDEN RECORDS.


Senest har A-Kompagniet kastet sig over musikpromoter opgaven. Hjælp til kunstnere, som gerne vil udgive egen musik digitalt, men som mangler et netværk til pressen og branchen og den nødvendige knowhow.


Har du brug for hjælp til dit næste arrangement, facebookkampagne eller nye album, så kontakt os på mail@akompagniet.dk


Med venlig hilsen


Morten Kjærgaard


Morten Kjærgaard begyndte i musikbranchen hos musikbureauet Danartist som booker og impressario for bl.a. Sigurd Barrett.

Morten Kjærgaard er også selv aktiv musiker, og er bl.a. kendt som Muntre Morten i Den Kummerlige Trio.